20 Ağustos 2012 Pazartesi

Spor Toto Süper Lig 1. Hafta / SB Elazığspor - Fenerbahçe

18.08.2012
Elazığspor1-1Fenerbahçe

Fenerbahçemiz Spor Toto Süper Lig ilk haftasında İzmir'de SB Elazığspor ile karşılaştı. İzmir Atatürk Stadı'nda oynanan maçta takımımız sahadan 1-1'lik beraberlik ile ayrılırken takımımızın golünü 64. dakikada Dirk Kuyt kaydederken, rakip SB Elazığspr'un golü 50. dakikada Herve Tum'dan geldi. 


SANİCA BORU ELAZIĞSPOR: 1 - FENERBAHÇE: 1

Stat: İzmir Atatürk

Hakemler: Tolga Özkalfa, Adil Sinem, Ekrem Kan

Sanica Boru Elazığspor: Ivesa, Adem, Bilica, Sedat, Kwasie, Bülent, Sezer, Murat (Dk. 77 Gökhan), Faubert (Dk. 73 Spahija), Köksal, Tum (Dk. 87 Feidouno)

Fenerbahçe: Mert, Orhan (Dk. 58 Mehmet Topuz), Bekir, Egemen, Caner, Kuyt, Selçuk (Dk. 75 Krasic), Mehmet Topal (Dk. 58 Cristian), Stoch, Alex, Sow

Goller: Dk. 50 Tum (Sanica Boru Elazığspor), Dk. 64 Kuyt (Fenerbahçe)

Kırmızı Kart: Dk. 65 Sedat (Sanica Boru Elazığspor)
Sarı Kartlar: Dk. 31 Sedat, Dk. 42 Bülent, Dk. 62 Sezer, Dk. 64 Murat, Dk. 86 Tum (Sanica Boru Elazığspor), Dk. 51 Bekir, Dk. 75 Caner, Dk. 82 Alex (Fenerbahçe)

SB Elazığspor - Fenerbahçe


TOPLA OYNAMA ORANI
4159
KALEYİ BULAN ŞUT
15
KALEYİ BULMAYAN ŞUT
16
KORNER
37
FAUL
1114
OFSAYT
53
TAÇ
618
SARI KART
53
KIRMIZI KART
10


MAÇIN ÖZETİ


AYKUT KOCAMAN BASIN TOPLANTISI


DİĞER VİDEOLAR

Maçın ardından yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulunan Sow, "Zor bir maç oldu. İyi savaşan ve iyi defans yapan bir takım vardı. Sahanın da pek iyi olduğunu söyleyemem. Basit bir hatadan gelen bir gol yedik. Daha sonrasında beraberliği yakaladık, galibiyetle de karşılaşmayı bitirmek isterdik ama olmadı" şeklinde konuştu.

Geçen sezon Süper Final’de bir sakatlık yaşadığının da altını çizen Moussa Sow, "Süper Final müsabakalarında bir sakatlık yaşadım. Tatil dönemi boyunca dinlenmek zorunda kaldım. Zor bir hazırlık dönemi geçirdim. Hazırlık maçlarında da kendimi gösteremedim. Ama önümüzdeki maçlarda çok daha iyi olacağım, bunun sözünü verebilirim" dedi.

Son olarak Salı günü Spartak Moskova ile oynayacağımız Şampiyonlar Ligi Play-Off mücadelesine de değinen Moussa Sow, "Moskova ile oynayacağımız maç zor olacak. İyi bir takım ile karşılaşacağız. Ama Fenerbahçe’nin de büyük bir takım olduğunu söylemem gerekir. Moskova’ya iyi bir skor almak için gideceğiz. Kenetlenerek oynayacağız" açıklamasında bulundu.

Oyuncumuz Miroslav Stoch, Elazığspor ile oynanan Spor Toto Süper Lig’e iyi bir başlangıç yapabilecekken, basit hatalarla sahadan berabere ayrılmak zorunda kaldıklarını belirterek, "Maçın ilk yarısında iyi değildik Ama ikinci yarıda toparlanmaya çalıştık. Bunda sonra daha iyi olacağız" dedi.

Maçın ardından yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulunan Stoch, "Maçın ilk yarısında iyi bir oyun sergileyemedik, ama ikinci yarıda daha etkili bir futbol oynadık. Ağır kaldığımız anlarda rakip sağ ve sol kanatalardan kalemizi zorladı. İleriye top taşıdılar. Evet, Süper Lig’e galibiyetle başlamak isterdik. Ama olmadı. Bundan sonraki süreçte daha iyi olmak için daha çok çalışacağız. Bireysel olarak söylemek gerekirse eksik kaldığım yerler oldu. Bu eksiğimi kapatmak için daha fazla fedakarlık yapacağım" dedi.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder