27 Ağustos 2012 Pazartesi

Spor Toto Süper Lig 2. Hafta / Fenerbahçe - Gaziantepspor

25.08.2012
FenerbahçeFenerbahçe3-0GaziantepsporGaziantepspor

Fenerbahçemiz Spor Toto Süper Lig 2. haftasında Kadıköy Şükrü Saracoğlu'nda Gaziantepspor ile karşı karşıya geldi. Fenerbahçemiz sahadan 3-0'lık galibiyet ile ayrıldı. Takımımız golleri 31. dakikada Mehmet Topal, 78. dakikada Moussa Sow ve 84. dakikada Dirk Kuyt'tan geldi. 
Mehmet Topal bu maçta attığı gol ile Fenerbahçe forması altındaki ilk golüne de imza atmış oldu.

FENERBAHÇE: 3 - GAZİANTEPSPOR: 0

Stat: Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu

Hakemler: Halis Özkahya, Baki Tuncay Akkın, Serkan Gençerler

Fenerbahçe: Mert Günok, Gökhan Gönül, Yobo, Egemen Korkmaz, Hasan Ali Kaldırım, Mehmet Topuz (Dk. 78 Caner Erkin), Selçuk Şahin, Mehmet Topal, Krasic (Dk. 63 Cristian), Sow (Dk. 85 Recep Niyaz), Kuyt

Gaziantepspor: Karcemarskas, Binya, Kecojevic, Şenol Can, Ivan de Souza (Dk. 72 Ekrem Dağ), Ismael Sosa (Dk. 46 Cenk Tosun), Serdar Kurtuluş, Yasin Pehlivan, Turgut Doğan Şahin (Dk. 72 Bekir Ozan Has), İbricic, Muhammet Demir

Goller: Dk. 32 Mehmet Topal, Dk. 78 Sow, Dk. 84 Kuyt (Fenerbahçe)

Sarı Kart: Dk. 28 Mehmet Topal (Fenerbahçe)

Fenerbahçe - Gaziantepspor

TOPLA OYNAMA ORANI

5545
KALEYİ BULAN ŞUT
79
KALEYİ BULMAYAN ŞUT
85
KORNER
53
FAUL
811
OFSAYT
25
TAÇ
1016
SARI KART
10
KIRMIZI KART
00

MAÇIN ÖZETİ

ALTERNATİF ÖZET

AYKUT KOCAMAN BASIN TOPLANTISI


DİĞER VİDEOLAR




Kalecimiz Volkan Demirel, Gaziantepspor ile oynanan maçın Türk sporuna, Türk futboluna yakışacak türden olduğunu belirterek, "Bundan sonraki süreçte her şeyin üzerine koyarak ilerleyeceğiz. Türk futbolu içerisinde bu türden maçların olmasını isteriz" dedi.

Maçın ardından FB TV'ye açıklamalarda bulunan Volkan Demirel; "Bundan sonraki süreçte her şeyin üzerine koyarak ilerleyeceğiz. Türk futbolu içerisinde bu türde maçların olmasını isteriz. Sahaya yansıması gereken mücadele bu akşamki karşılaşma gibi olmalı. Tabi gol de yenecek, gol de atılacak ama bugünkü futbol bu ikisini de içinde barındıran ve kalitenin olduğu bir maç izlememizi sağladı. Dilerim ki hep böyle olur" açıklamasında bulundu.

Yaşadığı sakatlık sonrası kaleyi Mert Günok'a devretmesiyle de ilgili açıklamalarda bulunan Demirel; "Mert'in bu akşam neler yapabileceğini herkes gördü. Adeta kalede devleşti. İyi bir mücadele, başarılı bir maç çıkardı. Ben zaten gerek Mert olsun, gerek Serkan olsun gerekse de Erten olsun, hepsi birbirinden değerli kardeşlerimdir. Hepsi de iyi birer kalecidir" şeklinde konuştu.

Son olarak sakatlığı hakkında da konuşan Volkan Demirel; "Benim iyi olmam için aklımda olan bir tarih var. Zamanla daha iyi olacağım. Doktorlarımızın yaptığı testler sonrası durumumun daha da iyi gittiğini öğrendik. Özellikle de bugün aldığımız MR sonuçları bizi sevindirdi. En kısa zamanda iyileşerek, takımdaki yerimi almak istiyorum." dedi.

Oyuncumuz Recep Niyaz, Gaziantepspor ile oynanan maçın özellikle ilk yarısında oyuna ağırlığını koyan tarafın Fenerbahçemiz olduğunu belirterek , "Fenerbahçe formasının ağırlığını, onu taşımanın grurunu duyuyorum. Bu heyecan ve bu duygu ilerleyen dönemlerde de değişmeyecek. Aykut Hocam da şans verdiği sürece bunu en iyi şekilde kullanacağım" dedi.

Maçın ardından FB TV’ye açıklamalarda bulunan oyuncumuz Recep Niyaz; "Şu an için çok bir tecrübem yok ama bana şans verildiği sürece elimden gelenin en iyisini yapacağım. Golü bulduktan sonra biraz geriye çekildik ama kendimize kısa sürede geldik. İlk yarıda bir üstünlüğümüz vardı. İkinci yarıda rakip iyi başladı ama biz maçın sonlarına doğru iyi oynayan taraf olduk. Zor ama güzel bir maç oldu ve 3 puan aldık" şeklinde konuştu. 

Fenerbahçemizin, Spartak Moskova ile yapacağı Şampiyonlar Ligi Play-Off müsabakası hakkında da konuşan Recep Niyaz; "Spartak Moskova maçı çok önemli. Şampiyonlar Ligi’ne gitmeyi çok istiyoruz.  Taraftarımızın da desteğiyle iyi  bir skor alarak gruplara gideceğimizi düşünüyorum" dedi.

Kalecimiz Mert Günok, Gaziantepspor ile oynanan karşılaşmanın skorunun kendilerini mutlu ettiğini belirterek, "Moskova maçı öncesi bu galibiyete ihtiyacımız vardı. Moral kazanma adına bu galibiyeti istiyorduk. Bana destek olan herkese teşekkürler" dedi.

Maçın ardından FB TV’ye açıklamalarda bulunan Mert Günok, "Bir hata yapıldığında kaleciler suçlanan kişilerdir. Futbolda galibiyette, mağlubiyette alabilirsiniz ama önemli olan hatalarınızdan ders çıkarmanızdır. Bizim için galibiyet almak çok önemliydi. Moskova maçı öncesi moral kazanmamız gerekirdi" şeklinde konuştu. 

Kendisine destek olan herkese teşekkürlerini ileten başarılı kalecimiz, "Bana gelen destek mesajlarını göz ardı edemezdim. bana güvenen herkese teşekkür ediyorum. Takım arkadaşlarıma da çok teşekkürler. Her şeye rağmen yanımda oldular. Belki de zor bir süreç yaşadım ama üstesinden geldiğimi düşünüyorum. Artık önümüzde Spartak Moskova maçı var ve kazanmak istiyoruz" dedi.  

Oyuncumuz Selçuk Şahin, Gaziantepspor ile oynanan maçın zor olduğunu ancak rakip karşısında bulunan 3 golün kendilerini çok mutlu ettiğini belirterek , "Gaziantepspor iyi pas yapan, iyi mücadele eden bir takım. Elimizden gelenin en iyisini sahaya yansıttığımız düşünüyorum" dedi.

Maçın ardından yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulunan Selçuk Şahin, "Gaziantepspor iyi pas yapan ve mücadele eden bir takım. Aslında havanın da bizi bunalttığını söyleyebilirim. Zaman zaman maçtan koptuğumuz anlar da oldu ama elimizden gelenin en iyisini yaparak ve unu sahaya yansıtarak 3 gol bulduk. İyi mücadele ettiğimizi düşünüyorum" şeklinde konuştu.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder