4 Eylül 2012 Salı

Spor Toto Süper Lig 3. Hafta / Sivasspor - Fenerbahçe

02.09.2012
SivassporSivasspor0-0FenerbahçeFenerbahçe

Fenerbahçemiz, Spor Toto Süper Lig'in 3. haftasında Sivasspor ile karşı karşıya geldi. Sivas 4 Eylül Stadı'nda oynanan maçın 90 dakikası boyunca gol sesi çıkmadı ve takımımız deplasmanda Sivasspor ile 0-0 berabere kaldı. Bu sonuçla Fenerbahçemiz ligin 3. haftasında, 1 galibiyet ve 2 beraberlik ile 5 puana ulaştı.

SİVASSPOR: 0 - FENERBAHÇE: 0

Stat: 4 Eylül

Hakemler: Yunus Yıldırım, Muhittin Gürses, Serkan Akarca

Sivasspor: Milan Borjan, Uğur, Erhan, Navratil, Ziya, Doğa (Dk. 70 Rajnoch), Kadir, Pedriel (Dk. 72 Grosicki), Erman Kılıç (Dk. 89 Murat Akça), Aatıf, Eneramo

Fenerbahçe: Mert Günok, Gökhan Ünal, Egemen Korkmaz, Yobo, Hasan Ali (Dk. 85 Semih Şentürk), Mehmet Topal, Selçuk, Mehmet Topuz (Dk. 70 Caner), Alex (Dk. 70 Stoch), Kuyt, Sow

Sarı kartlar: Dk. 76 Rajnoch, Dk. 83 Aatıf (Sivasspor) Dk. 78 Mehmet Topal (Fenerbahçe)

Sivasspor - Fenerbahçe


TOPLA OYNAMA ORANI
4852
KALEYİ BULAN ŞUT
35
KALEYİ BULMAYAN ŞUT
66
KORNER
57
FAUL
119
OFSAYT
51
TAÇ
1118
SARI KART
21
KIRMIZI KART
00

FOTOĞRAFLAR

MAÇIN ÖZETİ



DİĞER VİDEOLAR

Oyuncumuz Hasan Ali Kaldırım Sivasspor ile oynanan karşılaşmaya genel olarak iyi başladıklarını, özellikle de ilk yarıda çok net pozisyonlar bulduklarını belirterek, "Maça iyi başlayan taraftık. Özellikle ilk yarıya iyi başlayan takım olduk. Çok sayıda gol pozisyonumuz oldu ama değerlendiremedik. Sahadan 3 puanla ayrılabilirdik" dedi.

Maçın ardından yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulunan Hasan Ali Kaldırım; "Maça iyi başlayan taraftık. Özellikle ilk yarıya iyi başlayan takım olduk. Çok sayıda gol pozisyonumuz oldu ama değerlendiremedik. 3 puan hakkımızdı diye düşünüyorum. İkinci yarı da iyi başladık. Rakip kaleyi bulduğumuz pozisyonlarla denedik ama olmadı. Sonuç olarak iki puan kaybettik. 3 puan hakkımızdı ama olmadı. Bir Milli maç aramız var. Bu sürede eksiklerimizi bulup, önümüze bakacağız" şeklinde konuştu.


Oyuncumuz Gökhan Gönül Sivasspor ile oynanan karşılaşma sonrası her iki takımın da iyi oynadığını, ancak burada bırakılan 2 puan için üzüldüklerini belirterek, "Bugün burada iki puan bırakmanın üzülüyorum. Bu maçı kazabilirdik. Aynı şekilde Sivasspor’da kazanabilirdi. Çok net pozisyonlarımız oldu" dedi.

Maçın ardından yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulunan Gökhan Gönül; "Bugün burada bıraktığımız 2 puan bizi üzdü. Bu akşam kazanabilirdik, ama olmadı. Maçın geneline bakıldığında çok net gol pozisyonlarımız var. Aslında ne diyeceğimi de bilemiyorum. Aslında yoğun bir maç programımız oldu. Önce Süper Lig’de Elazığspor maçı, ardından Moskova’da Spartak Moskova maçı vardı, hemen ardından Gaziantepspor maçı ve arkasında kendi evimizde Spartak Moskova ile oynadık, bugün de Sivasspor ile karşılaştık. Tabi bu yoğun maç programı ister istemez sahaya yansıyan bir yorgunluk halini de beraberinde getiriyor.  Ancak çok net pozisyonlarımız vardı.  Milli maçlarla birlikte bir 10 günlük aramız olacak. Bu 10 günlük ara bize iyi gelecektir. Sadece futbol anlamında değil, Fenerbahçe ile ilgili son dönemlerde artan haberler de beni üzüyor. Bunları atlatacağımızı biliyorum" açıklamasında bulundu.


Kalecimiz Mert Günok, Sivasspor ile oynanan mücadeleye genel anlamıyla iyi başladıklarını belirterek, "Maça iyi başladık ama olmadı. Çok net pozisyonlarımız vardı. Eğer bu net pozisyonları değerlendirebilseydik daha iyi olabilirdi" dedi.

Maçın ardından yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulunan Mert Günok; "Sivasspor gibi güçlü bir rakip karşısında iyi mücadele ettik. Maça da iyi başladığımızı düşünüyorum. Çok net pozisyonlarımız da oldu. Eğer bu net pozisyonları değerlendirebilseydik daha iyi olabilirdi. Taraftarımıza galibiyet hediye etmek isterdik ama olmadı. Önümüzde Milli maç arası var ve toparlanmak için iyi bir dönem. Bundan sonraki süreçte elimizden gelenin en iyisini yapacağız" şeklinde konuştu.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder