26 Eylül 2012 Çarşamba

Spor Toto Süper Lig 5. Hafta / Fenerbahçe - Trabzonspor

24.09.2012
FenerbahçeFenerbahçe0-0TrabzonsporTrabzonspor

Fenerbahçemiz, Spor Toto Süper Lig 5. hafta kapanış maçında Trabzonspor ile karşılaştı. Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'da oynanan maçta her iki taraftan gol sesi çıkmayınca maç 0-0 sona erdi. 

FENERBAHÇE: 0 - TRABZONSPOR: 0

Stat: Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu

Hakemler: Fırat Aydınus, Serkan Ok, Aleks Taşçıoğlu

Fenerbahçe: Volkan Demirel, Gökhan Gönül, Bekir İrtegün, Yobo, Hasan Ali Kaldırım, Mehmet Topuz (Dk. 76 Semih Şentürk), Mehmet Topal, Meireles, Stoch (Dk. 76 Cristian), Alex, Sow (Dk. 84 Recep Niyaz)

Trabzonspor: Onur Recep Kıvrak, Celustka, Mustafa Yumlu, Bamba, Emerson, Yasin Öztekin (Dk. 81 Barış Özbek), Zokora (Dk. 81 Henrique), Sapara, Olcan Adın, Alanzinho (Dk. 89 Janko), Halil Altıntop

Sarı Kartlar: Dk. 23 Zokora, Dk. 90 3 Barış Özbek (Trabzonspor), Dk. 57 Meireles (Fenerbahçe)  


MAÇIN ÖZETİ

AYKUT KOCAMAN BASIN TOPLANTISI

DİĞER VİDEOLAR



2. Bölüm: http://www.youtube.com/watch?v=jJ_-Wf8peUk&feature=plcp
3. Bölüm: http://www.youtube.com/watch?v=pyLuwTri4HU&feature=relmfu
4. Bölüm: http://www.youtube.com/watch?v=YNprf1I4A4c&feature=relmfu

Oyuncumuz Mehmet Topal, sahadaki her oyuncunun Trabzonspor karşısında iyi mücadele ettiğini belirterek, "Çıkışa geçmek için kazanmalıydık. Bulduğumuz pozisyonları değerlendirseydik bugün kazanan taraf olurduk" dedi.

Maçın ardından yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulunan Mehmet Topal; "İyi mücadele ettiğimizi düşünüyorum. Bizler profesyonel insanlarız.  Sadece zaman zaman şansın yanımızda olmasını istiyoruz. Çıktığımız maçları da kazanmak istiyoruz. Saha içinde ne yapmamız gerektiğini hocamız bize anlatıyor. Takımı en iyi yerlere getirmek için elimizden geleni yapacağız. Önümüzde zorlu bir süreç var. Bugünü unutarak önümüze bakmalıyız" şeklinde konuştu.

Oyuncumuz Recep Niyaz,  Spor Toto Süper Lig’in 5.haftasında Trabzonspor ile oynadığımız maçın zor geçtiğini belirterek, "Zor bir maç olacağını biliyorduk. Üst üste zorlu maçlar oynadık. Bir an önce toparlanıp, önümüzdeki maçlara bakacağız" dedi.

Maçın ardından yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulunan Recep Niyaz; "Trabzonspor ile zorlu bir maça çıktık. Sahada elimizden geleni hatta daha fazlasını yapmaya çalıştık. Ancak üst üste yoğun bir maç trafiği yaşadık. Fizik ve mental olarak bizi zorlayacak bir maç olacağını biliyorduk.  Ancak bir an önce toparlanıp önümüzdeki maçlara bakarak, galibiyet için mücadele edeceğiz" şeklinde konuştu. 

Recep Niyaz, Sportif Direktör ve Teknik Sorumlumuz Aykut Kocaman’ın kendisine olan güveniyle ilgili de şu açıklamayı yaptı: "Hocaman teşekkür ederim. Aslına bakarsanız diğer maçlara göre daha rahattım. Şans bulduğum sürece elimden geleni yapacağım. Hocamın bana olan güvenini boşa çıkarmamak için en iyi şekilde mücadele edeceğim. İnşallah da birgün gol atarak daha iyi işler yaparım."




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder