3 Ekim 2012 Çarşamba

Spor Toto Süper Lig 6. Hafta / Kasımpaşa - Fenerbahçe

29.09.2012
KasımpaşaKasımpaşa2-0FenerbahçeFenerbahçe

Fenerbahçemiz, Spor Toto Süper Lig 6. haftasında Kasımpaşa ile karşılaştı. Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda oynanan maçta takımmız 2-0 yenilerek haftayı puansız kapattı. Kasımpaşa'nın gollerini 73. dakikada Uche ve 77. dakikada Hüseyin Kala kaydetti. Böylelikle Fenerbahçemiz Spor Toto Süper Lig 2012/2013 sezonunun ilk mağlubiyetini almış oldu.

KASIMPAŞA: 2 - FENERBAHÇE: 0

Stat: Recep Tayyip Erdoğan

Hakemler: İlker Meral, Cem Satman, Hakan Yemişken

Kasımpaşa: Isaksson, Abdurrahman Dereli, Yalçın Ayhan, Elyasa Süme, Sancak Kaplan, Djalma, Kerem Şeras, Ernst, Özer Hurmacı (Dk. 67 Hüseyin Kala), Adem Büyük (Dk. 78 Ali Bilgin), Uche (Dk. 74 Santiago Garcia)

Fenerbahçe: Volkan Demirel, Gökhan Gönül, Egemen Korkmaz, Yobo, Hasan Ali Kaldırım, Mehmet Topuz, Mehmet Topal, Meireles (Dk. 76 Krasic), Stoch (Dk. 46 Caner Erkin), Alex (Dk. 46 Kuyt), Sow

Goller: Dk. 73 Uche, Dk. 77 Hüseyin Kala (Kasımpaşa)

Sarı Kart: Dk. 55 Elyasa Süme (Kasımpaşa)

Kasımpaşa - Fenerbahçe

TOPLA OYNAMA ORANI
4753
KALEYİ BULAN ŞUT
32
KALEYİ BULMAYAN ŞUT
77
KORNER
36
FAUL
1714
OFSAYT
40
TAÇ
129
SARI KART
10
KIRMIZI KART
00

MAÇIN ÖZETİ

ALTERNATİF ÖZET

İSMAİL KARTAL BASIN TOPLANTISI

Profesyonel Futbol Takımımızın Yardımcı Antrenörü İsmail Kartal, bugün oynadığımız Kasımpaşa karşılaşmasında Takımızın genel olarak kötü oynadığını belirterek, "Takım olarak bu hatalardan ders çıkaracağız" dedi.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan İsmail Kartal; "Kasımpaşa'yı tebrik ederiz. Her ne kadar antrenörleri olmasa da yardımcı antrenörleri yönetiminde iyi mücadele ettiler. Kasımpaşa, maçın başından sonuna kadar oyunda iyi olan taraftı. Bu galibiyeti hak ettiler. Sonuç olarak mağlup olduk ve bunun için bahanemiz yok. Evet, saha da kötü idi ancak bu bir bahane değildir ve biz kötü oynadığımızı kabul ediyoruz. Bugün alınacak galibiyet şampiyonluk yolunda önemli bir adım olacaktı. Kazanmalıydık. Takım olarak herkes; yöneticisiyle, oyuncusuyla… ders çıkaracağız" açıklamasını yaptı.

Takımımızın hafta içinde yaptığı antrenmanda, Taraftarlarımızın Can Bartu Tesisleri'ne gelerek Takımıza destek verdiğini, ancak bu desteğin bugün yerini bulmadığını üzülerek söyleyen Profesyonel Futbol Takımımızın Yardımcı Antrenörü İsmail Kartal, "Bu akşamki maça iyi hazırlanmıştık. Tranzonspor maçından sonra hafta içinde yaptığımız antrenmanda taraftarlarımızın bizi desteklemeye geldiler. Ben bu destekten dolayı çok teşekkür ederim. Ancak bazen bu destek karşılıksız kalabiliyor. Biz kötü oynadık ve pek fazla da denecek bir şey de yok. Taraftar bizim için baş tacıdır. Zaman zaman bazı tezahüratlar yapılır ama ben dediğim gibi taraftar bizim için baş tacıdır" şeklinde konuştu.


DİĞER VİDEOLAR


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder